Welkom op JenV Connect, hét digitale platform van JenV.
Leuk dat je er bent!

Zo werkt JenV Connect

In de groep Zo werkt JenV Connect vind je informatie over de werking JenV Connect. Om je op weg te helpen, lees je daar de belangrijkste punten voor jou als gebruiker. Voor groepsbeheerders is er een aparte groep Groepsbeheerders.

In de A tot Z begrippenlijst vind je alles op alfabetische volgorde. Vragen stellen mag altijd: neem contact op met de community manager via JenVConnect@minjenv.nl.

Single Sign-on voor JenV Connect

Sinds januari 2023 is JenV Connect aangesloten op de Federatieve Service om Single Sign-on (SSO) te kunnen realiseren. Is jouw organisatie hier niet op aangesloten, maar ben jij wel onderdeel van het Justitie en Veiligheid landschap en wil je graag gebruik (blijven) maken van JenV Connect? Neem dan contact op met de community manager van JenV Connect via JenVConnect@minjenv.nl om af te stemmen. Daarna kun je bij de ICT-afdeling van jouw eigen organisatie aankloppen met het verzoek om aansluiting op de Federatieve Service.

Wel een account, maar toch problemen met inloggen?

Dan kan het zijn dat je account in 2021 is gedeactiveerd nadat je er 6 maanden geen gebruik van had gemaakt. Meld dit via jenvconnect@minjenv.nl, want dan kunnen we je account weer activeren!